Tretorn gummistøvler

Når du køber et par Tretorn gummistøvler, så køber du kvalitet og holdbarhed fra et verdenskendt firma. Et par støvler fra Tretorn er til dig, der elsker at være ude i naturen – på naturens betingelser – og samtidig se smart ud. Her kan du en masse information om firmaet bag, samt om støvlerne.

Historien bag Tretorn gummistøvlen

Den 18. februar 1896 lavede Tretorn fabrikken i Helsingborg i Sverige gummistøvle nr. 1.000.000 og det selvom firmaet kun havde eksisteret i 5 år. I dag er Tretorn et mærke, der kan fås over hele verden og udover gummistøvler producerer fabrikken også sportsudstyr og meget andet.

Tretorn – den solide gummistøvle

Tretorn Gummistøvler

Tretorn Gummistøvler

En svensk hjemmeside (se adressen nedenfor) har testet en række forskellige gummistøvler og fremhæver bl.a. Tretorn Høytrykk modellen som værende yderst solid og gennemarbejdet med ventilerende membran og rigtig god pasform.

Den er oven i købet udstyret med ekstra belægning på hælen, så den er nemmere at sparke af. Og disse detaljer er kendetegnende for alle Tretorn modeller, hvad enten det er en let kvinde-model eller en tung herre-model.

Hvad koster en Tretorn gummistøvle egentlig?

Tidlig scanning reklamelink

På Tretorns egen hjemmeside (se adressen nedenfor) angives priserne i amerikanske dollars, som er særlig lav i øjeblikket. Et par gummistøvler koster fra 70 dollars og opefter, hvilket svarer til cirka 420 danske kroner og opefter.

Det særlige ved en Tretorn model

Tretorn gummistøvler er blevet forfinet siden begyndelsen for over 100 år siden. I dag rummer kollektionen alt fra den solide arbejdsstøvle til den chikke damemodel og alle udstyret med vandafvisende ydergummi, mikrofleece inderfoer og ortopædisk udformet indersål. Og så er de uden PVC, som er et stof, der er skadeligt for naturen.

Ulemper ved en Tretorn gummistøvle

Tretorn gummistøvler er ikke blevet omtalt dårligt i nogen former for tests, men bliver tværtimod fremhævet for dens grundige kvalitet og lækre design.

Vedligeholdelse og tips

At holde sine gummistøvler rene og pæne, er et must, når man investerer i et par gode støvler. På den måde holder de sig pæne i mange år og på grund af Tretornstøvlernes særlige blanke overflade, vil støvlerne se flotte ud længe, når du lige husker at tørre dem over, efter en ordentlig regnskylle og måske et mudderbad.

Køb dine Tretorn støvler ude eller hjemme

Tretorn støvler kan købes over hele verden og det er en god idé at se efter dem, hvis du er på ferie i udlandet. Tit kan støvlerne nemlig fås til en særlig god pris i f.eks. England eller Sverige. Men danske butikker har også Tretorn støvler stående på hylderne og du kan med fordel i hvert fald prøve støvlerne, inden du også tjekker internettet for tilbud.

De billigste Tretorn støvler

Priserne på et par støvler fra Tretorn kan veksle rigtig meget og derfor er det både fornuftigt og klogt at undersøge priserne rundt omkring, inden du bruger dit dankort.

Nedenfor kan du finde adresserne på to internetbutikker, der sælger Tretorn støvler, men du kan som sagt også købe dem direkte ved fabrikken i Sverige.

Dette indlæg blev udgivet i Tretorn og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *