Vagabond gummistøvler

Selvom mærket Vagabond ikke er mest kendt for deres produktion af gummistøvler, så er det alligevel dem, der har lavet en række af de mest populære gummistøvler og det med både design, kvalitet og pris for øje. Her følger en række oplysninger om Vagabond gummistøvler.

Historien bag Vagabond gummistøvlen

I 1960’erne, hvor alting handlede om frihed, så de første par Vagabond sko dagens lys i Italien. I 1994 flyttede firmaet til Sverige og i dag sælger de over 2 millioner par sko om året i over 30 forskellige lande. De færreste af disse sko er dog gummistøvler.

Vagabond – den tjekkede gummistøvle

Vagabond Gummistøvler

Gummistøvlerne fra Vagabond er virkelig populære, selvom de rent faktisk kun har lavet to forskellige modeller.

Den langskaftede model, der hedder Lamont, er den mest populære og blandt andet kåret som testvinder i en ikke-videnskabelig test i tv-programmet ”Rabatten” på DR i 2010.

Hvad koster en Vagabond gummistøvle egentlig?

Selvom man ofte betaler for mærket, når man køber sko, så har vi her fat i en meget billig gummistøvle, der ser meget dyrere ud end de godt 450,- kroner, man skal betale for dem. En anden variant af den populære model Lamont koster kun 399,- kroner, men så er de heller ikke så lange.

Det særlige ved en Vagabond model

Det er ikke formen, der er speciel. Det er heller ikke materialet, som er almindelig gummi. Det er heller ikke prisen. Men designet. Og navnet.

Ulemper ved et par Vagabond gummistøvler

Hvis du beslutter dig for et par Vagabond gummistøvler, så vil du ende med en variant af modellen Lamont, for fabrikken laver ikke andre. Det er selvfølgelig fint, hvis du kan lide den model, men der er heller ikke de store valgmuligheder.

Derudover skal du sørge for at prøve støvlerne, inden du køber dem, for de er ikke designet til f.eks. specielt terræn eller særlig koldt vejr.

Vedligeholdelse og tips

Vagabond gummistøvler skal behandles som alt andet fodtøj, med plejemidler og aftørring af våde områder, når man har været ude. Snørebåndene kan skiftes, men ellers er der ikke mulighed for at reparere dem selv. Et tip kan være at have ét par til at gå i byen med og ét par til sommerhuset.

Køb dine Vagabond støvler ude eller hjemme

Da Vagabond firmaet er et verdensomspændende firma, vil du kunne finde støvlerne i rigtig mange lande og i rigtig mange internetbutikker. Det er vigtigt at du sikrer dig, at støvlerne er originale, da der er mange kopiprodukter på markedet og hvis du køber sådan et par, kan du ikke vide, hvad du får med hjem og der er ingen garanti på dem, selvom sælgeren siger det.

De billigste Vagabond støvler

Det er ikke svært at finde et par billige gummistøvler fra Vagabond, for den vejledende udsalgspris fra fabrikkens side er 399,- kroner eller 449,- kroner – alt afhængig af, hvilken model, du vil have. Men hold øje med tilbud og restsalg rundt omkring, for du kan jo være heldig.

Links

Fabrikken, der producerer støvlerne: (hjemmeside på engelsk): www.vagabond.com

Dette indlæg blev udgivet i Vagabond og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Vagabond gummistøvler

 1. Lise Lytzen skriver:

  Hej.
  For ca. 3 måneder købte jeg nogen Vagabond gummistøvler i Zjoos (forretningen hedder sådan noget ligende) i Dianalund Centret.
  Det er nogen grønne damegummistøvler, med snører bag på skaftet, og glad var jeg……Men til min store ærgelse flækkede sålen, så de er ikke noget bevendt. Desværre har jeg smidt kvitteringen væk, og jeg ved ikke om jeg kan få dem byttet.
  Jeg er en kvinde på 61 år, som bruger dem meget til hundetræning….og de kostede 500 kr. hvilket er mange penge for mig, jeg håber I kan hjælpe mig.
  Det skal lige siges at støvlerne er blevet behandlet pænt.
  MVH
  Lise Lytzen.

 2. Mikael skriver:

  Hej Lise,

  Vi kan desværre ikke hjælpe dig direkte, da vi jo ikke har solgt dig gummistøvlerne. Men det vi kan gøre er at henvise dig til butikken og/eller producenten. Det er dem der har ansvaret for kvaliteten og dem som du skal tale med om en evt. erstatning.

  Butikken finder du på:
  Zjoos
  Torvet 11A
  4293 Dianalund
  Tlf: 62264160
  Email: dianalund@zjoos.dk

  Producenten kan kontaktes på:
  Vagabond
  Tygesen Company A/S
  Tlf: 74728887
  Email: db@vagabond.dk

  Jeg håber du får succes med at få byttet dine støvler eller få en passende erstatning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *