Giesswein gummistøvler

Hvis du er på udkig efter et par Giesswein gummistøvler, kan du finde masser af information på denne side, fra priser til vedligeholdelse.

Historien bag Giesswein gummistøvlen

Giesswein fabrikken ligger i Tyskland og er grundlagt i 1954 af et tysk ægtepar. I begyndelsen var der kun tale om tøj og først 20 år senere begyndte de at producere sko. I dag kan man finde både sko og tøj i deres sortiment. Du kan finde fabrikkens hjemmeside nederst i denne artikel og dér kan du også købe gummistøvlerne direkte, men det er ikke nødvendigvis det billigste sted – det fortæller vi mere om senere i denne artikel.

Artikel er sponseret af byic.dk https://kviklanet.dk/blog/oekonomi/gaeldsraadgivning-kan-du-faa-hjaelp/

Giesswein – gummistøvle til børn og voksne

Giesswein GummistoevlerFabrikken producerer både gummistøvler til voksne og børn, men der er et større udvalg i farver og mønstre til børn end til voksne. Ifølge et debatforum på Internettet er børnegummistøvlerne fra Giesswein ret populære.

Hvad koster et Giesswein gummistøvlet egentlig?

Prisen for et par gummistøvler fra Giesswein ligger omkring 200,- danske kroner for et par gummistøvler til børn og omkring 275,- til 550,- danske kroner for et par gummistøvler til voksne.

Det særlige ved en Giesswein model

Fælles for alle gummistøvler fra den tyske fabrik er enkelheden i designet og farverigheden i mønstrene. Til børn kan man bl.a. få støvlen Oberkirch, der har motiv fra det klassiske eventyr ”Alice i Eventyrland” printet på støvlerne.

Ulemper ved et par Giesswein gummistøvler

Et par gummistøvler fra Giesswein er vandtætte – selvfølgelig – men det er ikke alle modeller, der er varme nok til vinterbrug. Giesswein gummistøvler er først og fremmest skabt til bylivet og vandpytter.

Vedligeholdelse og tips

Det vigtigste, og det eneste, tip du behøver for at holde dine Giesswein gummistøvler flotte, er at vaske dem rene med en blød svamp, når de er beskidte.

Køb dine Giesswein støvler ude eller hjemme

Det er nemlig næsten samme pris. Hvis vi ser på et par gummistøvler til børn, modellen Oberkirch, så kan du købe dem direkte hos fabrikken for 26,90 Euro (hvilket svarer til ca. 200,- danske kroner), mens du i en dansk butik kan købe dem for 199,-. Men de kan faktisk fås lidt billigere – se næste afsnit.

De billigste Giesswein støvler

Vi fandt modellen Oberkirch til børn billigst i den engelske internetbutik Brandosa. Her sælges de for 22 engelske pund, der lige nu svarer til 186,- danske kroner. Prisen afhænger selvfølgelig meget af kursen på de engelske pund, men det kan altså godt betale sig at bestille dem via nettet, i særdeleshed fordi den engelske butik tilbyder gratis fragt og returret.

Links

Fabrikken, der producerer støvlerne. Her kan du også købe støvlerne direkte (her hjemmesiden på engelsk, men du kan også vælge tysk, fransk eller italiensk): http://en.giesswein.com

Dette indlæg blev udgivet i Giesswein og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *