Kamik gummistøvler

Hvis du er på udkig efter et par Kamik gummistøvler enten til børn eller til voksne, kan du finde masser af information på denne side, fra priser til vedligeholdelse.

Historien bag Kamik gummistøvlen

En Kamik gummistøvle stammer fra det firma, der blev grundlagt i 1898 i Canada og som stadig den dag i dag er et privatejet familiefirma. De har gennem årene specialiseret sig i støvler til ekstremt vejr og således har de også en afdeling i Grønland. Du kan finde både den internationale og den danske hjemmeside længere nede i denne artikel.

Kamik – gummistøvle til børn og voksne

Kamik GummistøvlerIfølge den nuværende kollektion på fabrikkens hjemmeside, kan man købe gummistøvler til hele familien. Der er dog reelt kun tale om to par til mænd, mens der er tale om 13 modeller til kvinder og 9 modeller til børn. Derudover er der selvfølgelig også de ”gamle” modeller, men fordelingen i udvalget er stort set den samme.

Hvad koster et par Kamik gummistøvler egentlig?

Hvis du vil være den glade ejer af par kvinde-gummistøvler, mærket CHRISTINA, skal du herhjemme betale omkring 700,- danske kroner. Men det kan godt betale sig at købe dem over nettet og i udlandet – det kommer vi ind på senere i denne artikel.

Artikel er sponseret af Eroti.dk

Det særlige ved en Kamik model

Der er masser af farver og mønstre på et par Kamik gummistøvler, med mindre man er mænd, for så er de kun grønne. Og så er der noget ganske særligt ved to børnemodeller, der hedder henholdsvis REX og APRIL, for de er nemlig udstyret med håndtag foroven og det skulle gøre dem nemmere at tage på.

Ulemper ved et par Kamik gummistøvler

Ifølge en test i Politiken er et par gummistøvler fra Kamik ikke særlig gode, især hvad angår komfort. Testen nævner et par børnegummistøvler fra Kamik som værende meget stive og svære at gå i. Linket til denne test kommer til sidst i denne artikel.

Vedligeholdelse og tips

Et par gummistøvler fra Kamik er stort set vedligeholdelsesfrie. De fleste modeller har en inderstøvle, der kan tages ud og tørres – ellers skal der ikke gøres noget.

Køb dine Kamik støvler ude eller hjemme

Der er stor forskel på prisen, hvis vi f.eks. tager den kvindemodel, som der er nævnt tidligere – CHRISTINA. Herhjemme kan den fås fra 699,- danske kroner og opefter (prisen veksler lidt alt efter farve og størrelse), mens den via en udenlandsk internetbutik kan fås langt billigere – se næste afsnit.

De billigste Kamik støvler

Modellen CHRISTINA til kvinder kan købes for kun 261,- danske kroner, hvis du køber dem via den amerikanske udgave af Amazon.com. Det er en besparelse på over 400,- kroner og det er da også værd at tage med.

Links

Fabrikken, der producerer støvlerne: www.kamik.com
Den danske afdeling af fabrikken: www.kamik.dk (her finder du dog ikke alle støvler i kollektionen, men mest de meget varme og forede.)

Her er linket til den amerikanske internetbutik Amazon, der sælger de samme støvler for 49,64 dollars (svarende til 261,22 danske kroner.) også med gratis fragt: http://www.amazon.com/Kamik-Womens-Christina-Rain-Boot/dp/B0036DF67A

Test i Politiken af Kamik gummistøvler til børn: http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/tjeksundhed/familielivtest/ECE383916/kamik/

Dette indlæg blev udgivet i Kamik og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *