Viking gummistøvler

Viking gummistøvler har eksisteret så længe og er så kendt et mærke, at man nu kan købe en såkaldt ”retro”-model, der dog følger med tiden, så du kan være både smart og praktisk klædt på. Her følger en række om oplysninger om støvlerne.

Historien bag Viking gummistøvlen

Norge er blandt meget andet kendt for sit barske klima, hvor gummistøvler er en naturlig del af ens påklædning. Det var nær hovedstaden Oslo, at Viking gummivarefabrik så dagens lys i 1920 og siden da har fabrikken vokset sig større og større.

Viking – den klassiske gummistøvle

Viking Gummistøvler

Viking Gummistøvler

Viking har produceret gummistøvler i over 90 år og derfor er de mest populære modeller både den klassiske ”Viking New Lord”, men også den farverige ”Viking Fox” til kvinder.

Viking følger med moden, men fastholder samtidig den solide tradition.

Hvad koster en Viking gummistøvle egentlig?

En Viking støvle er slet ikke så dyr, som man skulle tro – fra omkring 500 danske kroner og opefter. Det afhænger selvfølgelig af hvilken model, du vil have, men du får rigtig meget støvle for 1000,- danske kroner.

Det særlige ved en Viking model

Viking gummistøvler er skabt i en barsk natur og skabt til at klare sig i den. Gennem årene er støvlerne blevet udviklet i takt med den teknologiske udvikling og Viking har blandt andet siden 1992 brugt Gore-Tex i sine støvler, som tillader fugten at komme ud, uden at vandet kommer ind. Selv et smart system til at snøre støvlerne med, har de opfundet.

Ulemper ved en Viking gummistøvle

Den største ulempe ved et par Viking gummistøvler er, at der er mange andre, der går med dem og at fabrikken måske ikke tænker så meget over mode, som over komfort og brugervenlighed.

Vedligeholdelse og tips

Viking gummistøvler kræver ikke ekstra pleje, men vil du beskytte (og være ekstra god ved) dine fødder, så kan det anbefales at købe et par indersåler, specielt designet af Viking fabrikken selv. Disse indersåler er for det første billige og så er de blandt meget andet udstyret med en gele-pude, der er stødabsorberende.

Køb dine Viking støvler ude eller hjemme

Viking støvler kan købes overalt og både på internettet eller i en fysisk butik. Du vil også finde Viking støvler i rigtig mange lande og er du på ferie i et land, hvor kursen er lav (f.eks. USA), så er det slet ikke nogen dårlig idé at se sig om efter et par norske gummistøvler, selvom man er på ferie i Miami.

De billigste Viking støvler

Alle støvler kommer på tilbud før eller senere og det er oftest en blanding af held og research, der kan skaffe dig et par billige støvler. Du bør også gøre op med dig selv, hvor meget du vil ofre på et par støvler, inden du giver dig i kast med at lede. Og når du så begynder at lede, så gør det rigtig mange steder.

Links

Fabrikken, der producerer støvlerne (hjemmeside på norsk eller engelsk): www.vikingfootwear.com

En svensk hjemmeside med test af støvlerne (hjemmeside på svensk): http://www.klikk.no/helse/dinkropp/friluft/article336776.ece

Dette indlæg blev udgivet i Viking og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *