LaCrosse gummistøvler

På hjemmesiden for LaCrosse firmaet er der et billede af en jæger, der gør sig klar til at skyde efter et bytte med bue og pil. Han er i fuld uniform og selvfølgelig iført et par LaCrosse støvler. Du behøver dog ikke være jæger for at iføre dig et par LaCrosse gummistøvler, men det kan godt være, du kommer til at føle dig som én. Her følger en række informationer om disse gummistøvler.

Historien bag LaCrosse gummistøvlen

Artikel er sponseret af pilanto.dk

LaCrosse støvler stammer fra USA og navnet kommer fra byen LaCrosse i staten Wisconsin, hvor firmaet oprindeligt blev dannet helt tilbage i 1897. I dag laver de udover gummistøvler i særdeleshed støvler til det arbejdende friluftsfolk.

LaCrosse – den seje gummistøvle

LaCrosse Gummistøvler

LaCrosse Gummistøvler

LaCrosse Hampton modellen er blevet utrolig populær, både i dame og herremodel, fordi det er én af de få lavskaftede gummistøvler på markedet. Modellen fås i mange forskellige mønstre og farver.

Alphafilly modellen til kvinder er også meget populær, med sin langskaftede støvle i stramt design.

Hvad koster en LaCrosse gummistøvle egentlig?

Den mest populære model, den førnævnte LaCrosse Hampton kan fås for en femhundredekroneseddel, når den er på tilbud, mens du skal finde flere penge frem, når du vil investere i et par langskaftede støvler – der ligger prisen på over 1000 kroner per par.

Det særlige ved en LaCrosse model

LaCrosse tilbyder gummistøvler indenfor tre hovedområder, nemlig arbejde, jagt og fritid. Hvert enkelt område byder på sine særlige kendetegn, f.eks. er en arbejdsgummistøvle udstyret med en stålkappe i tåen og en jagtstøvle er beklædt med camouflagetryk. Der er solide, seje støvler med en god pasform, der kan holde længe.

Ulemper ved et par LaCrosse gummistøvler

Du skal betale lidt mere for et par LaCrosse gummistøvler end for et par andre par gummistøvler. Men du får også lidt ekstra og bruger du den slags fodtøj i dit arbejde eller i din fritid, er det værd at ofre penge på. LaCrosse gummistøvler har ikke været genstand for nogen nævneværdig kritik.

Vedligeholdelse og tips

Støvler fra LaCrosse skal/kan plejes og repareres af dig selv. Til disse formål har fabrikken udviklet en række plejemidler, der kommer i form af enten spray eller gele. Og så kan du købe en reparationsæske, der gør det muligt at lappe din gummistøvle, hvis der er gået hul på den.

Køb dine LaCrosse støvler ude eller hjemme

LaCrosse laver støvler til mange forskellige befolkningsgrupper og derfor kan du også finde den mange steder. Er du på besøg i USA, vil du efter al sandsynlighed støde på den mange steder. Og nogen gange kan det betale sig at købe støvlerne i udlandet, særlig med den lave dollar-kurs, som der er i øjeblikket.

De billigste LaCrosse støvler

LaCrosse fabrikken holder selv udsalg på internettet og på deres hjemmeside kan du se de aktuelle tilbud. Vær dog opmærksom på forsendelsesomkostninger fra USA til Danmark. Ellers skal du kigge rundt i butikker og ikke mindst på internettet for at finde de gode tilbud lige nu.

Links

Fabrikken, der producerer støvlerne. Her kan du også købe støvlerne direkte (hjemmeside på engelsk): www.LaCrossefootwear.com
Et par internetbutikker, der sælger billige støvler fra LaCrosse: www.eshoes.dk og http://www.brandos.dk (gratis fragt).

Dette indlæg blev udgivet i LaCrosse og tagget , , . Bogmærk permalinket.

4 kommentarer til LaCrosse gummistøvler

 1. Grethe Nielsen skriver:

  Hvad gør jeg når min støvle er gået fra i limningen mellem støvle og sål.
  Med venlig hilsen
  Grethe Nielsen
  Himmerlandsgade 65
  9560 Hadsund

 2. Mikael skriver:

  Hej Grethe.

  Har du prøvet at tage kontakt til den butik hvor du har købt dem? Hvis de ikke er særlig gamle har du jo lov til at reklamere.

  • Grethe Nielsen skriver:

   De er godt et år, og i butikken siger de, der ikke er andet at gøre end at jeg selv prøver at lime dem.

   • Mikael skriver:

    Det er aldrig en rigtig holdbar løsning. Du kan altid prøve at kontakte forbrugerstyrelsen for at høre om de vurderer, at du har en sag.

    En anden taktik kan være at tage fat i LaCrosse direkte på http://www.lacrossefootwear.com/customer-service/contact-us/.

    Forklar dem situationen og hørt om deres gode og dyre gummistøvler kun skal kunne holde et år. Er du rigtig heldig kan det være de sender dig et nyt par. Det er da forsøget værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *