Ilse Jacobsen gummistøvler

Hvorfor skal gummistøvler være så enkle, når man nu f.eks. kan få et par med slangeprint fra den danske designer Ilse Jacobsen? Her kan du læse en masse om disse gummistøvler.

Historien bag Ilse Jacobsen gummistøvlen

Ilse Jacobsen læste egentlig politik og økonomi på universitetet, inden hun i 1993 åbnede sin egen skobutik i Hornbæk på Sjælland. I dag er der næsten 60 ansatte og Ilse Jacobsens støvler sælges i 19 forskellige lande. Ilse Jakobsen designer i øvrigt også andre typer sko, regntøj og meget andet

Ilse Jacobsen – designer-gummistøvlen

Ilse Jacobsen Gummistøvler

Ilse Jacobsen Gummistøvler

Langskaftede støvler med masser af snører, støvler i slangeskind og støvler i mange forskellige klare farver kendetegner kollektionen hos Ilse Jacobsen.

Månedsbladet ”Woman” udvalgte et par gummistøvler fra Ilse Jacobsen som ét ud af 9 fantastiske fede gummistøvler.

Hvad koster en Ilse Jacobsen gummistøvle?

Ovennævnte model med slangeprint koster 1199 kroner i én internetbutik og 799 kroner i én anden (adressen følger nederst). Men den model vil utvivlsom være en del dyrere i en butik. Ellers ligger modellerne fra 600 kroner og opefter.

Artikel er sponseret af trenden.dk

Det særlige ved en Ilse Jacobsen model

Ilse Jacobsen gummistøvler fremstillet i naturgummi og har fleece foer. Derudover er der god plads i støvlerne, hvilket gør det meget nemmere at holde varmen i dem, men også at komme af med varmen, hvis solen giver sig til at skinne. Og så har vi slet ikke nævnt designet, der gør støvlen seværdig foruden at være praktisk.

Ulemper ved en Ilse Jacobsen gummistøvle

Der er faktisk ikke fundet en test, hvor gummistøvlerne er faldet igennem med fejl eller komfort problemer. Tværtimod bliver de rost for deres udseende og deres behagelighed.

Vedligeholdelse og tips

Ilse Jacobsen sælger ikke kun støvler, du kan også købe et vedligeholdelsesmiddel, som er en svamp, du i nu og næ skal pudse støvlerne med. Derudover kan du forkæle dig selv med en ekstra bomuldssok, ligesom du kan ”forvandle” dine støvle ved f.eks. at skifte snørebånd til en anden farve.

Køb dine Ilse Jacobsen støvler ude eller hjemme

Ofte er det billigere at købe tøj og sko i udlandet, men umiddelbart ser det ud til, at danske internetbutikker sagtens kan være med på det lave prisniveau. Under alle omstændigheder er det i de fleste tilfælde dyrere at købe støvlerne i en fysisk butik.

De billigste Ilse Jacobsen støvler

Det handler om at gå på jagt efter det gode tilbud, når det handler om Ilse Jacobsen støvler. Som sagt fandt jeg de samme par støvler med en prisforskel på hele 400 kroner ved en simpel søgning på internettet. Og skal du på ferie i udlandet, er det værd at tjekke deres tilbud også.

OBS: Husk at prøv støvlerne i en forretning, inden du bestiller noget via nettet – det er ærgerligt at modtage en pakke, som slet ikke passer – og så kan det også være ganske besværligt at returnere dem.

Links

Butikken og designeren, der producerer støvlerne (hjemmesiden er dog på engelsk): www.ilsejacobsen.dk
Et par internetbutikker, der sælger billige støvler fra Ilse Jacobsen: lisen.dk og https://eshoes.dk/shop/search-1.html?keyword=ilse+jacobsen, men husk at lave en grundig søgning via f.eks. www.google.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ilse Jacobsen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

9 kommentarer til Ilse Jacobsen gummistøvler

 1. Anni Asp skriver:

  Hej.
  Min kusine har et par short boots, som jeg er blevet ganske vild med. Min kusine har købt sine støvler i en forretning i Skørping. Eftersom jeg bor i Hammel, midtjylland vil jeg gerne købe dem i “mit” område, men det har været mig indtil nu umuligt at finde ud af, hvor jeg kan købe Ilse jakobsen støvler. Kan de købes i Silkeborg eller i Randers, jeg går ikke ud fra at de sælges her i Hammel?
  Jeg vil gerne passe støvlerne inden køb da jeg er meget i tvivl mht. størrelsen. På forhånd tak for svar.

  Vh. anni Asp.

  • lene skriver:

   Hej Anni.

   I Holstebro kan du købe Ilse Jacobsen gummistøvler i en butik der hedder Sixmix og ligger i gågade. 🙂

 2. Mikael skriver:

  Hej Anni,

  Vi kender desværre ikke til steder i midtjylland hvor de sælger støvlerne fra Ilse Jacobsen. Vi har søgt rundt på nettet, men desværre også uden held. Ikke engang Ilse Jacobsens egen hjemmeside er til meget hjælp.

  Det bedste bud er at firmaet selv for at høre om de kender til nogen i dit område.
  Du kan få fat i dem på: customerservice@ilsejacobsen.dk eller telefon +45 4970 4176

  Mvh
  Mikael

 3. Anni Asp skriver:

  Hej Mikael.
  Mange tak for hjælpen, jeg sender mail til det nævnte link. Mvh. Anni Asp.

 4. Anna skriver:

  Hej Anni

  Hvis du ikke allerede har fundet en butik, så ved jeg at du kan købe dem i Jydepotten Herning, Bredgade 23.

  Vh. Anna

 5. Lise Suhr Pedersen skriver:

  Hej,
  Jeg har ledt og ledt efter de her Ilse Jacobsen gummistøvler (lang) i lilla. Jeg skal have dem i en str. 35. Jeg bor i Aalborg. Men kender du en hjemmeside der forhandler dem? Jeg synes jeg har prøvet næsten alt nu.
  mvh Lise

 6. Marianne skriver:

  Du kan købe dem i Silkeorg på Tværgade .. Butik Jeans.

 7. Helle skriver:

  Hvor kan jeg købe de korte gummistøvler på Fyn?
  Vh Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *