Hunter gummistøvler

Drømmer du om et par nye og smarte gummistøvler, der designmæssigt ligger lysår foran almindelige billige gummistøvler, så er Hunter gummistøvler måske noget for dig. Her følger en masse information om disse gummistøvler.

Historien bag Hunter gummistøvlen

Artikel er sponseret af https://pro-dress.com/

Hunter er navnet på et hæderkronet skotsk firma, der har aner helt tilbage til 1856, hvor en amerikaner startede firmaet med bare 4 ansatte. I dag er firmaet verdensomspændende og kongelig hofleverandør til blandt andre den engelske dronning.

Hunter – den populære gummistøvle

Hunter Gummistøvler

Hunter Gummistøvler

Det var – og er – Hunter fabrikken, der producerede den kendte grønne gummistøvle, som siden hen er blevet kopieret i en utal af eksemplarer. Men den originale kan stadigvæk købes, selvom Hunter fabrikken i dag sælger flest støvler i stærke flotte farver og med blandt andet nitter og spænder.

De nye støvler ligner slet ikke gummistøvler og går ligeså godt til fest (og festival), som til hverdag.

Hvad koster en Hunter gummistøvle egentlig?

Det kommer selvfølgelig helt an på, hvor du køber dem henne. Men generelt ligger prisniveauet fra cirka 500,- kroner og op til flere tusind kroner, alt afhængig af hvilken model, du gerne vil have.

Det særlige ved en Hunter model

Hunter gummistøvler er – udover det tjekkede design – kendetegnet ved en rigtig god sål, der er formet efter din fod. De er med andre ord rigtig behagelige at gå i. Sålen er ydermere hurtigtørrende og foret er i de fleste modeller strikket nylon, der også er hurtigtørrende.

Ulemper ved en Hunter gummistøvle

Generelt er der altid god omtale af støvlerne fra denne skotske fabrik, men da Danmarks Radios tv-program Rabatten tjekkede et par støvler fra Hunter i 2010, viste det sig at den var utæt. Men det var ikke et videnskabeligt forsøg, man tjekkede altså kun ét par støvler, som der kan have været fejl på.

Vedligeholdelse og tips

Et par gummistøvler fra Hunter skal du ikke gøre meget ved, mens du har dem. I følge fabrikken selv skal du huske at tørre dem af, når de har været våde (ikke med sæbe) og så må de ikke stå i direkte sollys – men det er jo heller ikke der, man bruger sådan et par.

Køb dine Hunter støvler ude eller hjemme

Se dig godt for, når du skal købe et par støvler. I følge én hjemmeside, der sammenligner priser på støvlerne, så kan en støvle fås fra 500,- kroner og helt op til 1.500,- kroner. Tjek også prisen i udlandet – evt. hos fabrikken selv – hjemmesideadressen kommer senere i denne artikel.

De billigste Hunter støvler

Det er rigtig svært at svare på, hvor du får de billigste Hunter støvler. Det handler om at gå på jagt efter de gode tilbud, både på nettet og i butikker. Generelt ligger priserne lavere i internetbutikker, fordi de ikke skal bruge penge til sælgere.

Herunder følger et par firmaer, der sælger billige Hunter støvler, men det er ikke sikkert, det er de billigste steder i morgen. Og skal du til England eller Skotland, så tjek lige priserne derover også.

Links

Fabrikken, der producerer støvlerne (hjemmeside på engelsk): www.hunter-boot.com
Et par internetbutikker, der sælger billige støvler fra Hunter: www.eshoes.dk og www.bjornfashion.com

Dette indlæg blev udgivet i Hunter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Hunter gummistøvler

 1. Lea Hudecek skriver:

  Jeg er en gummistøvle-pige, og har gået med gummistøvler det meste af mit liv. Normalt foretrækker jeg gummistøvler fra Viking. Men sidste gang, jeg havde fødselsdag, syntes min kæreste, at jeg skulle have mig et par super-duper gummistøvler, så han forærede mig et par Hunter. Nu ved jeg godt, at denne er en modestøvle, som er produceret for at være smart. Men, prisen taget i betragtning, regnede jeg med at den også ville være god at bruge i haven. Jeg havde jo set de forskellige TV-værter altid komme anstigende i denne slags, når de præsenterede haveudsendelser. Så jeg er meget skuffet over at meddele, at disse smarte og forholdsvise nye gummistøvler, nu er utætte. Da jeg så i stedet trak i et par rigtig gamle og godt brugte Viking gummistøvler, og gik ud i min havedam, sevede der ikke så meget som en dråbe ind på sokkerne.
  Dette er en reklamation. Jeg er ikke i stand til at fremvise købsbon eller kvittering, da jeg aldrig havde drømt om, at jeg skulle have disse støvler byttet.
  Men jeg mener, at jeg alligevel er berettiget til at komme med min klage over disse fine støvler. Og siden de kostede en lille 1000 kr.seddel, mener jeg også, at I burde erstatte disse støvler.
  Med venlig hilsen
  Lea Hudecek

 2. Mikael skriver:

  Hej Lea,

  Du ved godt, at det ikke er Hunter du har skrevet til ikke? Jeg synes da helt klart, at du skal tage fat i enten butikken hvor du købte dine støvler eller alternativt kontakte fabrikken direkte.

  Du kan kontakte dem her: http://www.hunter-boot.com/6/Contact-Us/Contact-Us.aspx

 3. Zenia skriver:

  Nu har jeg heste, og går i gummistøvler hele året. Jeg har investeret i rigtig mange gummistøvler, ca 3-4 par om året, også CelaVi støvler, og der går knap 3 mdr – så er de revnede. Jeg havde hørt mange sige at hunter var det eneste rigtige, – og det kan jeg kun give dem ret i! I mudder, vand tørke osv, De har holdt i 1 år nu, uden vedligeholdelse, og jeg har invisteret i et par mere her i sommers, de er super gode, og jeg har absolut ingen dårlige erfaringer med dem.

  Hilsen Zenia (-:

 4. Peter skriver:

  Jeg har også erfaret, at Hunter gummistøvler er rigtige dejlige at gå i. Bare ærgeligt, at de mange flotte farver, som gummistøvlerne fås i, oftest kun findes op til str. 42. Herefter kan man næsten kun vælge mellem grøn og sort, og det er brand-ærgeligt, når der nu findes så mange flotte farver.
  Jeg går med mine Hunter gummistøvler stort set hele vinteren. De er praktiske i alt slags vejr, og så er de rigtig flotte. Nogle kigger lidt forundret på en mand i gummistøvler, men må man ikke have lov til at være iført noget praktisk??? Og når det så samtidig også er smart………..
  Der findes næppe noget smukkere end de mange flotte kvinder/damer, der lufter deres gummistøvler, enten om de er ude og handle, cykle, gå en tur eller har dem på i byen.

  Med venlig hilsen

  Peter

  • Svend Erik Jensen Gudrunsvej 18 5. mf 8220 Brabrand. skriver:

   Hej Peter
   Dejlig at se der er andre mænd der går i Hunter. Jeg købte et par i sommer og var lige ved at tro jeg var den eneste mand der gik i Hunter.
   Hilsen Svend Erik.

 5. Per skriver:

  På Hunter egen hjemmeSide kan de fleste modeller fåes i str 43.
  Og hvorfor Skulle mænd ikke kunne gå i Hunter.
  Jeg har selv flere modeller i sort som jeg bruger ofte.
  Det med andre farver er nok ikke lige for mænd 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *