Diesel gummistøvler

De fleste mennesker kender et par Diesel bukser eller en Diesel trøje, men leder du efter et par lækre gummistøvler, der er stilfulde og praktiske, så finder du her en række oplysninger om gummistøvler fra Diesel.

Historien bag Diesel gummistøvlen

Diesel firmaet blev ikke skabt i 1978 for at lave gummistøvler, men for at lave kvalitetstøj. De begyndte med jeans og har hele tiden udvidet deres sortiment. I dag kan man finde Diesel-produkter over det meste af kloden, nemlig i over 80 forskellige lande og tilsammen i over 5000 butikker.

Diesel – den unge gummistøvle

Diesel Gummistøvler

Diesel Gummistøvler

LA Boot og NYC Boot er de to nyeste modeller, som Diesel oplever stor interesse for i øjeblikket, sammen med deres tidligere model, der ganske enkelt hedder Rain Boot.

Alle modellerne er høje i skaftet og kan fås enkle med én farve, eller med tryk. Alle modellerne ligner klassiske gummistøvler med et forfriskende twist og det er selvfølgelig meningen fra firmaets side.

Artikel er sponseret af byic.dk byic.dk festkjoler

Hvad koster en Diesel gummistøvle egentlig?

Rain Boot fra Diesel kan fås fra omkring 550,- kroner, mens du skal betale lidt mere for de nye modeller, der ifølge Diesel selv står til en pris omkring 75 engelske pund, der svarer til omkring 700 danske kroner.

Det særlige ved en Diesel model

En gummistøvle fra Diesel skriver sig direkte ind i modebilledet og det er dét, der er det ganske særlige. Således kan den bruges både til en tur i skoven og en tur ned af strøget, selvom den nok mest er designet med henblik på det sidste.

Ulemper ved et par Diesel gummistøvler

En klar ulempe er at gummistøvler fra Diesel først og fremmest er designet for at se flotte og moderigtige ud. Der er med andre ord ikke tale om et firma, der har specialiseret sig i gummistøvler. De fleste af modellerne er ikke forede, men har gummi både yderst og inderst. Det er naturligvis fint, hvis man bruger dem i sin have, men det lægger ikke op til en lang vandretur i de norske fjelde.

Vedligeholdelse og tips

Der er ikke nogle særlige krav til vedligeholdelse af et par Diesel gummistøvler og firmaet har heller ikke lavet nogle specielle produkter til beskyttelse og lignende. Det bedste tip bliver – skyl dem udvendigt, når du kommer hjem, så holder de sig flotte længere.

Køb dine Diesel støvler ude eller hjemme

Som sagt kan du finde Diesel produkter rigtig mange steder på kloden og det kan være værd at se efter et par gummistøvler i f.eks. udlandet, hvis du alligevel er på ferie. Det er naturligvis en afvejning af pris og besværet med at få dem med hjem. Men du finder også disse støvler i langt de fleste skobutikker herhjemme.

De billigste Diesel støvler

Nedenfor er der adressen på to internetbutikker, der sælger Diesel støvler og du kan finde mange flere. En internetbutik er for det meste billigere end en butik på en gågade, da de ikke skal betale husleje og lign.

Links

Firmaet, der producerer støvlerne: (hjemmeside på engelsk): www.Diesel.com
Et par internetbutikker, der (også) sælger billige støvler fra Diesel: www.eshoes.dk og www.brandos.dk (gratis forsendelse).

Dette indlæg blev udgivet i Diesel og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *