Amaort gummistøvler

Et par gummistøvler fra det japanske firma Amaort kan, som de eneste af sin art, foldes sammen og fylder derved ingenting i en taske. De er moderigtige, men også dyre. Her finder du informationer om deres gummistøvler.

Historien bag Amaort gummistøvlen

Amaort firmaet stammer fra Japan og er et meget ungt firma, der startede i 2008. Ordet Amaort betyder lyden af regn på japansk. Firmaet har specialiseret sig i fodtøj og de har virkelig ramt plet med deres gummistøvler, som har gjort dem til et stort internationalt modenavn.

Amaort – den nye gummistøvle

Amaort Gummistøvler

Amaort Gummistøvler

Gummistøvler fra Amaort ligner ikke noget, der er set før og så alligevel.

Støvlen kan foldes sammen, så den fylder næsten ingenting, men fuldt udfoldet ligner den en klassisk gummistøvle, der sidder tæt. Det interessante er i virkeligheden de muligheder, du har med støvlen – de kan sidde højt, lavt og midt imellem. Og så beskytter de mod regn.

Hvad koster en Amaort gummistøvle egentlig?

Et par gummistøvler fra det japanske firma koster omkring 800,- danske kroner, alt afhængig af, hvor du finder dem henne.

Artikel er sponseret af paraplybutik.dk : golf paraply

Det særlige ved en Amaort model

Som sagt er det udseende og mulighederne med støvlen, der gør den til noget ganske særligt og seværdigt. Sammen med det flotte look, er støvlen udstyret med en yderst praktisk ribkant foroven, der muliggør at støvlen kan sidde i mange forskellige højder på benet.

Ulemper ved et par Amaort gummistøvler

Prisen er naturligvis rimelig høj for et par gummistøvler, men til gengæld har der kun været rosende ord fra mange modeanmeldere. Kvindebladet Q bragte i 2010 en flot artikel om disse gummistøvler og du kan finde adressen på internet-artiklen nederst.

Vedligeholdelse og tips

Det væsentligste er, at holde støvlerne rene, når du har været ude med dem. Da de kan foldes sammen, kan der nemt komme til at sidde noget skidt eller mudder fast. Så sørg for at folde dem helt ud, når du kommer hjem og tør dem over, så de er rene og pæne igen. Derudover har de ikke godt at direkte sol, men det er også de færreste, der vil tage dem med på stranden.

Køb dine Amaort støvler ude eller hjemme

Om du køber dine Amaort støvler herhjemme eller i udlandet, synes ikke at betyde det helt store, hvad prisen angår, med mindre du er i et land, hvor kursen er lav, f.eks. USA. Støvlerne er stadig så nye og så moderigtige, at de ikke er kommet på tilbud eller udsalg. Og se dig godt for, hvad angår kopivarer, hvis du f.eks. er på ferie i Østen.

De billigste Amaort støvler

Du skal regne med at skulle give omkring 800,- danske kroner for et par gummistøvler fra Amaort. Hvis du finder dem billigere, er du rigtig heldig, men måske kan du købe et par brugte fra din veninde?

Links

Firmaet, der producerer støvlerne: (hjemmeside på japansk, men kan oversættes med Google Translate): www.Amaort.com
Et par internetbutikker, der sælger gummistøvler fra Amaort: www.eshoes.dk og www.brandos.dk (gratis forsendelse).

Dette indlæg blev udgivet i Amaort og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *