Aigle gummistøvler

Artikel er sponseret af https://Ideertilfest.dk

Aigle er fransk og direkte oversat betyder det ”Ørn”, for at minde om den amerikaner, der skabte fabrikken, der i dag producerer bl.a. gummistøvler af rigtig høj kvalitet.

Her følger en række oplysninger om støvlerne.

Historien bag Aigle gummistøvlen

Vi skal helt tilbage til 1850, hvor grundlæggeren af Aigle fabrikken mødte Charles Goodyear (han har også lagt navn til den gummi, der bliver brugt til bildæk), der netop havde opfundet den såkaldte vulkaniseringsproces for gummi. Det bliver startskuddet til Aigle fabrikken, der stadig den dag i dag fremstiller håndlavet fodtøj i Frankrig.

Aigle – den moderne gummistøvle

Aigle Gummistøvler

Aigle Gummistøvler

Aigle laver flere forskellige modeller, der er populære hos forskellige mennesker.

Her skal blot nævnes Aigle Parcours Iso til friluftsmennesket, der gerne vil holde sine fødder varme, selvom det er minus 20 grader udenfor støvlen (støvlen har vundet testen ”Finlands bedste støvle”) – og i den anden ende den moderigtige Equibelle, der vil vække opsigt ved enhver festlig (og helst udendørs) lejlighed (støvlen har bl.a. været vist i modemagasinet ”Elle”).

Hvad koster en Aigle gummistøvle egentlig?

Man betaler for kvalitet, men alligevel er Aigle gummistøvler ikke så dyre, som man skulle tro. For godt 1500,- danske kroner kan du erhverve dig et par meget varme og solide støvler i både herre og damemodeller og størrelser. Men generelt ligger priserne mellem 1000 kroner og 2500 kroner.

Det særlige ved en Aigle model

På fabrikken i Frankrig laves alle støvlerne stadig i hånden af naturligt gummi. Aigle tilbyder mange forskellige modeller, både til ridning, sejlads eller til en tur i haven og de har alle deres særlige kendetegn, der gør dem velegnede i netop deres ”element”.

Derfor har Aigle også vundet mange forskellige priser, blandt andet for ”Europas varmeste støvle”.

Ulemper ved et par Aigle gummistøvler

Prisen for et par støvler fra Aigle ligger måske lige i overkanten for et almindeligt familiebudget, men har du en hobby, hvor du påskønner (og har brug for) det rette fodtøj til al slags vejr, så er Aigle en god og langtidsholdbar investering.

Vedligeholdelse og tips

Gummistøvler skal bruges og det kan du roligt gøre med dine Aigle gummistøvler, selvom du dog kan købe et plejemiddel fra fabrikken selv, der vil beskytte og vedligeholde dine støvler – midlet hedder SWIPOL og kan også fås her i Danmark.

Køb dine Aigle støvler ude eller hjemme

Du kan finde mærket Aigle både i din lokale jagt- og fiskeributik, samt i den nyeste mode-skobutik. Ofte kommer de nye modeller frem i udlandet før i Danmark, men til en højere pris. Og nogen gange kan du være heldig og finde et par i udlandet, der er på udsalg, men pas på kopi-modeller!

De billigste Aigle støvler

Det er svært at finde et par rigtig billige Aigle støvler, men du kan sagtens spare et par hundrede kroner eller tre, hvis du leder grundigt på nettet. Nedenfor er adresserne på et par internetbutikker, der i øjeblikket er lidt billigere.

Links

Fabrikken, der producerer støvlerne. Her kan du også købe støvlerne direkte (hjemmeside på engelsk): www.aigleboots.com

Dette indlæg blev udgivet i Aigle og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Aigle gummistøvler

 1. benedicte fonnesbech-wulff skriver:

  Jeg har på marked i Hubertushuset i Ringsted købt et på Aigle Perdix, Kaki str. 21. I kassen lå en højrestøvle str 21 mens venstre tøvlen er nr. 25. Er der hjælp at hente?

 2. Mikael skriver:

  Hej Benedicte,

  Den eneste hjælp du kan få er gennem dem der har solgt dig støvlerne. Omvendt så burde de også være mere end villige til at hjælpe dig.

  mvh
  Mikael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *